Logo

Byggrynssødsuppe - dessert

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ liter vand
60 g byg gryn
skal af ½ citron
¼ - ½ litersaft
50 g rosiner, svesker eller kirsebær
sukker efter smag

Vandet bringes i kog. Grynene drysses i under omrøring. Valsede gryn koges 2-5 min., knækkede byg gryn koges 20-40 min. efter finheden. Citronskallen koges med.

Suppen smages til med saft. Skoldede rosiner, udblødte svesker eller syltede kirsebær gives et opkog deri. Sukker og evt. vanilje tilsættes efter smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her