Logo

Brombærsuppe med Mango Sorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Suppe:
1 dl rødvin
250 g brun farin
8 dl vand
800 g brombær friske eller frosne (gem lidt til pynt)
1 spsk mørk balsamico
1 flækket vaniljestang
Kartoffel hvedemel til jævning
Mango Sorbet

Brun farin, rødvin og balsamico bringes i kog.
Vand og bærrene tilsættes sammen med den flækkede vaniljestang.
Det hele bringes i kog og simrer derefter for middel varme i ca. 10 min.
Vanillestangen tages op og suppen blendes og sigtes.
Jævnes lidt med kartoffelmel og smages evt. til med brun farin.
Serveres kold i en suppetallerken med et par kugler eller en cylinder Mango Sorbet i midten af tallerken.
Pynt af med de sidste af bærrene, fillodejsspiral og en kvist grønt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.357 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her