Logo

Broccoli- og kartoffelsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Broccoli- og kartoffelsuppe


#

1 spsk margarine
1 stort løg (ca. 2 ½ dl hakket)
2 fed hvidløg (finthakkede)
1 tsk tørret dild
500 g broccoli (kun buketterne)
7 ½ dl hønsebouillon
4 kartofler (skrællede og i tern: 5 dl)
2 ½ dl fløde 13 %
¼ tsk sort peber
½ tsk salt
2 ½ dl reven mager ost 

*
 

Smelt margarinen i en gryde, og svits de hakkede løg under omrøring, til de er klare ca. 3 min.
Tilsæt hvidløg og dild, og steg det med ca. 1 min.
Læg broccoli og kartofler i gryden, hæld bouillon på, og bring det i kog.
Dæmp varmen, og lad det simre delvist dækket med låg, til grønsagerne er møre ca. 10 min.
Kør suppen i foodprocessoren, til den er ensartet i konsistensen.
Hæld suppen tilbage i gryden.
Tilsæt fløde, salt og peber, og varm igennem ca. 5 min.
Rør 2 dl reven ost i, og rør rundt, til den er smeltet.
Hæld suppen op i tallerkener, og drys resten af osten over.
Server straks. 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.395 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her