Logo

Brændende rissuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk olie
2 løg
3 fed hvidløg
1 dl løse ris
3 peberfrugter
4-5 tomater eller en dåse flåede tomater
1 laurbærblad
1 l. suppe eller kogende vand tilsat 2 bouillonterninger
½ tsk stærk chilisauce eller cayennepeber
3-4 skiver franskbrød i terninger

Varm olien i en gryde.
Tilsæt hakket løg og knust hvidløg.
Bland risene i og rør godt i nogle minutter.
Skær peberfrugterne i smalle strimler.
Hæld dem i og rør godt i ca. 5 minutter.
Tilsæt hakkede og flåede tomater.
Drys med salt og peber og læg laurbærbladet i.
Hæld suppen ved.
Dæk med et låg og lad suppen småkoge i ca. 35 min.
Smag til med chilisauce eller cayennepeber.
Læg ristede brødterninger i suppeskålene og hæld suppen over.
Denne suppe skal være stærk, men man kan bruge mindre hvidløg,
chilisauce og cayennepeber, hvis man vil.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.227 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her