Logo

Bosnisk lammekødssuppe - Visegradska corba

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Visegradska corba eller lammekødsuppe er en rigtig lækker vintersuppe. Suppen er let og hurtig at lave, hvilket gør det perfekt som aftensmad for hele familien. Velbekomme.


1 kg lammekød
forskellige rodfrugter fx. gulerod, pastinak, selleri
100 g ris
fedt
salt, peber
persille
¼ l. fløde
1 æggeblomme

*


 
Lammekødet koges og skæres i terninger, hvorpå det svitses i fedt, så tilsættes rodfrugterne.
Derefter tilsættes suppen fra lammekødet samt risen.
Efter kogningen tilsættes salt, peber og finthakket persille, og suppen legeres med fløden og æggeblommen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her