Logo

Bee hoon suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bee hoon supper stammer oprindeligt fra det asiatiske køkken for eksempel Singapore. Suppen kan laves på mange måder; her laves den med svin og rejer og bee hoon, der er en type risnudler.

 

svineribben
rejer
bee hoon
små løg
hvidløg
porrer
1 tsk salt
1 tsk vetsin
kinesisk soya
peber

En gryde med vand bringes i kog, hvorefter svinekødet og benene kommes i og koges til kødet er mørt.
Kødet tages op, men benene skal blive i suppen.

Varm en pande med olie og steg rejerne sammen med hvidløg.
Tilsæt lidt vand og lad det koge på panden i ca. 1 min., hvorefter rejerne tages op.

Hæld suppen fra panden over i den anden suppe.
Løget snittes og ristes på panden.
Sæt "bee hoon"-ene i blød i koldt vand.
Tilsæt salt, peber, vetsin og soya til suppen, og lad den koge igen og "bee hoon" tilsættes og koges et øjeblik, hvorefter der slukkes.

"Bee hoon"-ene tages op på en dyb tallerken i passende portioner.
Kødet skæres i skiver og kommes på sammen med rejer, ristede løg og snittede porrer.
Til sidst hældes suppen over.

Tips: Vetsin er det samme som "Det 3. Krydderi"

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.068 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her