svineribben
rejer
bee hoon
små løg
hvidløg
porrer
1 tsk salt
1 tsk vetsin
kinesisk soya
peber
En gryde med vand bringes i kog, hvorefter svinekødet og benene kommes i og koges til kødet er mørt.
Kødet tages op, men benene skal blive i suppen.
Varm en pande med olie og steg rejerne sammen med hvidløg.
Tilsæt lidt vand og lad det koge på panden i ca. 1 min., hvorefter rejerne tages op.
Hæld suppen fra panden over i den anden suppe.
Løget snittes og ristes på panden.
Sæt "bee hoon"-ene i blød i koldt vand.
Tilsæt salt, peber, vetsin og soya til suppen, og lad den koge igen og "bee hoon" tilsættes og koges et øjeblik, hvorefter der slukkes.
"Bee hoon"-ene tages op på en dyb tallerken i passende portioner.
Kødet skæres i skiver og kommes på sammen med rejer, ristede løg og snittede porrer.
Til sidst hældes suppen over.
Tips: Vetsin er det samme som "Det 3. Krydderi"