Logo

Asiatisk græskarsuppe med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg hokkaidokød
2 store løg
timian
3 spsk Ingefær
2 dl usødet kokosmælk
1-3 chilier uden kærner
4 fed hvidløg
citron- eller limesaft
evt. friske krydderurter og lidt mere hvidløg
 
Hokkaidoen skæres i både og kernerne fjernes.
Løg, hvidløg, hokkaido, ingefær, timian, chili og vand eller fond sættes til at koge.
Lad det koge indtil grønsagerne er meget møre.
Mas det hele gennem en sigte eller blend det hele indtil en passende konsistens.
Kog op igen med kokosmælk og smag til med salt, peber og citronsaft. Server med et godt brød og evt. et drys friske krydderurter blandet med hakket hvidløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.424 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her