Logo

Appelsinsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 dl vand
revet skal af 1 appelsin
100 g sukker
5 dl hvidvin
2 spsk Maizena
saften af 2 appelsiner
frugtkødet af 2 appelsiner
Pynt: 1 appelsin skåret i tynde skiver.
 
Kog vandet med den revne appelsinskal og sukker i ca. 5 minutter og si suppen.
Tilsæt hvidvin og varm suppe op.
Jævn den med Maizena udrørt i lidt koldt vand.
Rør appelsinsaft i.
Pil appelsinerne og skær dem i mundrette stykker.
Kom appelsinstykkerne i suppen, som derefter stilles til afkøling.
Pynt suppen med tynde appelsinskiver.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (9 stemmer)
Siden er blevet set 4.995 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her