Logo

Amerikansk muslingesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Amerikansk muslingesuppe

125 g bacon

1 spsk smør eller margarine

1 løg

1 fed hvidløg

1 ds flåede tomater

4 kartofler

3 fiskebouillonterninger

1 dl tør hvidvin

1 stor eller 2 små ds muslinger

salt og peber

1 tsk rosenpaprika

finklippede krydderurter - eventuelt dybfrosne - eller finklippet persille

Tilbehør: groft, hvidt brød, smør

*

Klip sværen af baconskiven og del den i ganske små terninger.

Steg dem nogle minutter i fedtstoffet og tilsæt hakkede løg og knust hvidløg.

Lad det snurre, til løget er gennemsigtigt, og tilsæt tomater med væde samt kartoflerne, der er delt i små terninger.

Vend det godt og spæd med 1¼ l vand.

Lad det koge op og tilsæt bouillonterningerne samt vinen og væden fra muslingerne, salt, peber og paprika.

Lad suppen småkoge i 20 minutter, tilsæt muslingerne og varm det hele igennem.

Drys med krydderurter og server groft, hvidt brød og smør til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her