175 g usaltet smør
3 dl vand
210 g hvidt hvedemel
1 tsk salt
6 sammenpiskede æg
225 g hvidt krabbekød
1 nip cayennepeber
Skær smør i tern og kom ned i svær gryde sammen med vandet.
Opvarm langsomt til smørret smelter, og bring derpå hurtigt i kog.
Strø melet hurtigt i.
Tag gryden af varmen og rør kraftigt med træske.
Så snart dejen er glat og begynder at slippe grydens sider, tilsættes salt.
Stil gryden i en balje koldt vand og afkøl i 10 min.
Rør de sammenpiskede æg gradvist i til en glat dej.
Tilsæt krabbekød og cayennepeber og bland godt.
Hav en smurt bageplade klar.
Sæt dejen rækkevis på pladen med en ske og bag i forvarmet ovn på 220°C i ca. 20 min.
Vandbakkelserne skal være let sprøde og gyldenbrune.
Lad dem hvile et par minutter før servering.
Man kan fylde dem med det mørke krabbekød, som mange synes er det
lækreste.
Lav et snit i toppen af hver vandbakkelse med en skarp kniv og kom en
teskefuld mørkt krabbekød ind i midten.