Logo

Tunmousse 11

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 ds tun i vand
200 g rejer
1 gl rød kaviar
1 ½ dl piskefløde
½ l cremefraiche
150 g mayonnaise
1 ½ citron/lime
10 stk blade husblas
Pynt:
rejer
citroner
lime
dild

 
Dryp tunen af i en si og pisk fløden til skum.
Bland cremefraiche, mayonnaise, flødeskum i tunen.
Opblød husblasen i kold vand og vrid vandet af.
Lun citron/lime saften og bland det med husblasen, bland herefter i tunmassen under om røring og tilsæt kaviaren.
Hældes i en form og stilles koldt, gerne i en fryser. Tages ud ca. 1-2 timer før servering og pyntes.
Tunmoussen kan fryses ned, inden den pyntes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,6 (12 stemmer)
Siden er blevet set 6.230 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her