Logo

Tun mousse 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 10 personer
5 blade husblas
2 dl piskefløde
400 g tun i olie - olien hældes fra.
4 dl cremefraiche
salt og peber
citronsaft
2 tsk tomatpure
 
Husblas udblødes i koldt vand. fløden piskes. tun piskes i stykker med pisker. Cremefraiche, flødeskum, salt, peber, citronsaft og tomatpuré blandes sammen.
Lidt af blandingen røres i den smeltede husblas og derefter røres resten af cremefraiche blandingen i.
Tun røres tilsidst forsigtigt i.
Tunmoussen hældes i en skyllet form. Denne ret kan fryses 
Pynt: brøndkarse, agurk, citron, tomat, æg og kaviar.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.082 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her