Logo

Torskekinder som i San Sebastian

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

400 g torskekinder
2 fed hvidløg
2 spsk finthakket persille
1,5 dl fiskebouillon eller hvidvin
hvedemel
olivenolie
salt og peber

Hak hvidløg og persille fint. Vend kulmulestykkerne i hvedemel. Steg dem svagt gyldne på begge sider, og møre, ved ikke for høj varme. Krydr med salt og peber. Tag fisken af panden og fordel på fire varme tallerkner.
Kom hvidløget på panden og lad det tage en smule farve. Kom så bouillon eller hvidvin på panden. Kog op, kom persille i og smag til med salt, peber og evt. lidt olivenolie. Fordel omkring fisken på de fire tallerkner.
Kulmulekinder eller dobbelthagen fra kulmule eller torsk kan erstatte torskekinder. Kulmulens fjæs er bedst. Laksekinder er lidt federe men egner sig også til denne ret.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.064 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her