Fyld dine
tarteletter med porrer og kogt skinke. Vi har krydret med frisk dild. Persille,
estragon eller basilikum vil også være godt.
Arbejdstid: 25 min. Kogetid:
15 min. 4 personer
#
Tarteletter:
2 porrer
4 dl mælk
½ dl hvedemel
200 g kogt skinke i
terninger
1 bundt dild
12 tarteletter,
færdigbagte
Salat:
1 bakke babyleaf
salat
2 spsk olie
2 spsk citronsaft
eller vineddike
salt og peber
Skær porrerne i
stykker på 2 cm.
Kom dem i en gryde med lidt vand i bunden og damp dem i ca. 4
min., til de er møre med lidt bid.
Gem kogevandet.
Pisk mælk og mel
sammen i en gryde.
Kog op under omrøring og lad saucen koge ved svag varme i
ca. 5 min.
Vend porrer og
skinke i saucen og spæd evt. med lidt af kogevandet fra porrerne, til saucen
har en cremet konsistens om fyldet.
Smag til med salt og peber og fintsnittet
dild.
Lun tarteletterne
som angivet på emballagen.
Stil de lune tarteletter på et fad og fordel fyldet
i dem.
Skyl og tør salaten.
Bland olie og citronsaft eller vineddike og vend salaten i dressingen.
Smag til
med salt og peber og server salaten til tarteletterne.
TIPS: Du kan bruge
150 g røget laks i små strimler i stedet for kogt skinke.