Fyld til 6 tarteletter:
200 g Kammuslinger
Rød peberfrugt
6 tsk Pesto
1 ½ dl Fløde
Olie
Peberfrugten skæres i tynde strimler og sauteres i lidt olie ved svag varme, Når peberfrugten er mør, tilsættes fløde. Lad fløden koge ned til den binder peberfrugten sammen, Peberfrugterne fyldes i tarteletterne. Kammuslingerne steges ved høj varme i ca, 3-4 minutter og lægges oven på peberfrugterne, der overtrækkes delvist med pesto. Gratineres i forvarmet ovn ved 225º i ca. 2 minutter, Serveres straks,
-
Pesto:
½ bdt basilikum
1 fed hvidløg
50 g pinjekerne
25 g parmasanost
1 dl olivenolie
salt og peber.
Basilikum blendes med hvidløg, tilsæt pinjekerne, parmasanost og olivenolie og blend igen, Smag til med salt og peber.
--