Logo

Tarteletter med pesto-gratineret kammuslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyld til 6 tarteletter:
200 g Kammuslinger
Rød peberfrugt
6 tsk Pesto
1 ½ dl Fløde
Olie

Peberfrugten skæres i tynde strimler og sauteres i lidt olie ved svag varme, Når peberfrugten er mør, tilsættes fløde. Lad fløden koge ned til den binder peberfrugten sammen, Peberfrugterne fyldes i tarteletterne. Kammuslingerne steges ved høj varme i ca, 3-4 minutter og lægges oven på peberfrugterne, der overtrækkes delvist med pesto. Gratineres i forvarmet ovn ved 225º i ca. 2 minutter, Serveres straks,
-
Pesto:
½ bdt basilikum
1 fed hvidløg
50 g pinjekerne
25 g parmasanost
1 dl olivenolie
salt og peber.

Basilikum blendes med hvidløg, tilsæt pinjekerne, parmasanost og olivenolie og blend igen, Smag til med salt og peber.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.776 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her