6 tarteletter.
200 g kammuslinger
1 rød peberfrugt
6 tsk pesto
½ dl fløde
olie
Pesto:
¼ bdt basilikum
1 fed hvidløg
50 g pinjekerner
25 g parmasan ost
1 dl olivenolie
Pesto:
Basilikum blendes med hvidløg, tilsæt pinjekerne, parmasanost og olivenolie under blendingen, smag til med salt og peber.
Peberfrugten skæres i tynde strimler og sauteres i lidt olie ved svag
varme.
Når peberfrugten er mør tilsættes fløde, lad fløden koge ned til den binder peberfrugten sammen.
Cremen fyldes i tarteletterne.
Kammuslingerne steges hårdt i ca. 3-4 min. og lægges oven på cremen, der naperes (overtrækkes uden at dække helt) med pesto.
Gratineres i forvarmet ovn ved 225°C i ca. 2 min.
Servers straks.