Logo

Tarteletter med pesto gratinerede kammuslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 tarteletter.
200 g kammuslinger
1 rød peberfrugt
6 tsk pesto
½ dl fløde
olie

Pesto:
¼ bdt basilikum
1 fed hvidløg
50 g pinjekerner
25 g parmasan ost
1 dl olivenolie

Pesto:
Basilikum blendes med hvidløg, tilsæt pinjekerne, parmasanost og olivenolie under blendingen, smag til med salt og peber.
Peberfrugten skæres i tynde strimler og sauteres i lidt olie ved svag
varme.
Når peberfrugten er mør tilsættes fløde, lad fløden koge ned til den binder peberfrugten sammen.
Cremen fyldes i tarteletterne.
Kammuslingerne steges hårdt i ca. 3-4 min. og lægges oven på cremen, der naperes (overtrækkes uden at dække helt) med pesto.
Gratineres i forvarmet ovn ved 225°C i ca. 2 min.
Servers straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.290 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her