Logo

Tarteletter med jomfruhummerhaler i urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyld til 6 tarteletter:

1 ½ dl Jomfruhummerbouillon
1 gulerod
1 Porre
1 Persillerod.
150 g Jomfruhummerhaler
50 g Smør
2 Æggeblommer

Gulerod og persillerod skrælles, porre renses, Urterne skæres i fine strimler, blancheres enkeltvis og afkøles. Hummerbouillonen koges op, blendes med smør og æggeblommer.
Smages til med salt og peber og hældes tilbage i gryden. saucen legeres over svag varme til
æggeblommerne jævner saucen (må ikke oversstige 60º).
Når saucen er jævnet, tilsættes hummere og urter. Tarteletterne varmes i ovnen ved 200º med bunden opad. Kan også varmes på brødrister. Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og serveres.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.438 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her