Logo

Tarteletter med hvidvinsdampet frølår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 tarteletter
300 g frølår
1 ½ dl hvidvin
100 g selleri
100 g persillerod
2 spsk citronsaft
50 g smør
Maizena
kørvel

Selleri og persillerod skæres i tern, ristes i en gryde med lidt olie.
Tilsæt citronsaft, og lad den koge ned til den karamelliserer.
Damp frølår i hvidvin ca. 5-6 minutter.
Når frølår er møre, hældes hvidvin på urterne og koges halvt ind. Jævn med Maizena, rørt op i koldt vand.
Pisk smør i sauceen.
Frølår plukkes og vendes i sauceen.
Smag til med salt og peber.
Kørvel hakkes og vendes i, når fyldet hældes i tarteletterne.
Tarteletterne varmes i ovnen ved 200°C med bunden opad.
Kan også varmes på brødrister.
Når tarteletterne er varme, hældes fyldet i og der serveres.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.103 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her