Logo

Tarteletskaller med krabbe i asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fyld til 8 tarteletskaller:
1 dl Mayonnaise
1 dl cremefraiche 38%
12 grønne asparges
6 hvide asparges
150 g krabbekød
dild

Mayonnaise og cremefraiche røres sammen, smages til med salt og peber. Hvide asparges skrælles og skæres ud i passende stykker, koges i vand med lidt salt i ca. 3-4 minutter. Lige inden de hvide asparges er møre, skæres de grønne asparges i passende stykker og tilsættes det kogende vand. Asparges sigtes og køles af. Siet krabbekød og de afkølede asparges tilsættes mayonnaiseblandingen og fyldes i tarteletskallerne. Pynt med grønne aspargestoppe. Tarteletskallerne varmes i ovnen ved 200º med bunden opad. Kan også varmes på brødrister.
Pynt: Grønne aspargestoppe og dild.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.651 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her