Logo

Svamperisotto - Trangia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svamperisotto - Trangia

Tilpasset camping og Trangia sæt

 

4 dl risottoris, evt. grødris

50 g tørrede blandede svampe. Udblødt i vand

100 g mark- eller almindelige champignon

½ finthakket løg

1 spsk olie

2 fed hvidløg

1 dl revet parmesanost

1 dl hvidvin

½ bundt hakket persille

Salt og peber

  

Udblød svampene. Løg og hvidløg svitses i olie i store gryde.

De udblødte svampe dryppes af, skæres i mindre stykker og tilsættes løgblandingen sammen med kvarte champignon.

Blandingen steges til champignonerne har halv størrelse.

Hvidvinen tilsættes og det koges ind til det halve.

Ris kommes i under stadig omrøring.

Tilsæt vand og lad risene koge færdige i ca. 30. min. Rør hyppigt.

Når risene er færdige, tilsættes parmesan og hakket persille.

Der smages til med salt og peber. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.855 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her