Logo

Stegte majskerner og laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk olie
100 g finthakket løg
100 g grøn peberfrugt, skåret i tynde strimler
100 g rød peberfrugt, skåret i tynde strimler
2 spsk friskhakket persille
350 g løse majs
200 g laks i tern på 1x1 cm.
125 g rensede champignon i kvarte
Salt
Peber, friskkværnet
8 stilke koriander

Olien opvarmes i en tykbundet pande. Løg, peberfrugter og chili tilsættes. Lad det simre ved svag varme i 5 minutter, rør en gang imellem. Majskerner, champignon og laks tilsættes, og lad det simre i yderligere 5 minutter. Smag til med salt og peber, pyntes med koriander.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her