Logo

Squash og blomkål à la greque

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5-6 små squash
1 blomkålshoved
1 grøn peberfrugt
1 dl olivenolie
2 dl citronsaft
2 citronskiver
1 tsk salt
1 fed presset hvidløg
½ tsk groftmalet peber
1 tsk timian
¼ tsk tabasco
 
Skær squashen i skiver, peberfrugten i lange tynde strimler, og del blomkålen i buketter.
Kog alle øvrige ingredienser i en gryde og tilsæt grønsagerne.
Skru ned for varmen, og lad det simre, til det er mørt, men ikke moset.
Kom blandingen i skål eller krukke og dæk den til og stil den i køleskabet.
Skal serveres koldt.
Tips: Squashen kombineres også fint med andre grønsager som fx. grønne bønner, rosenkål, gulerødder, auberginer, løg, svampe, artiskokker, cherry- eller kirsebærtomater, små hele rødbeder, røde kidneybønner, kikærter etc.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her