Krebsehaler er
luksus, og de er meget velegnede til stuvning, da de er faste i
konsistensen.
4 personer.
Arbejdstid: 20 min. Stege/kogetid: ca. 10 min.
#
Stuvning:
1 stor fennikel
15 g smør
1 tsk røget eller
alm. paprika
4 dl grønsagsbouillon
2½ spsk majsstivelse
2½ spsk koldt vand
250 g kogte pillede
krebsehaler (evt. frosne)
salt og friskkværnet
peber
Endvidere:
4 store
butterdejsskaller eller 8 tarteletter
kørvel
*
Skær de grove stilke
på toppen af fenniklen væk.
Skær fenniklen i små
terninger.
Steg dem blanke i
smør.
Tilsæt paprika og
grønsagsbouillon, og kog i 3-4 min.
Rør majsstivelse ud
i vand, og tilsæt den i gryden under omrøring.
Kog i 3-4 min., til
saucen er blank.
Vend krebsehalerne i
saucen, og smag til med salt og peber.
Fyld lune
butterdejsskaller eller tarteletter med krebsestuvningen.
Drys med kørvel, og
server straks.