Logo

Shii-take Barbecued Japanese Style

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Shiitake er en spiselig svamp, der oprindelig stammer fra Østasien, hvor der ofte betragtes som en delikatesse. Kan bruges som tilbehør, let hovedret eller forret.

 

12 friske Shii-take

Dip:
3 tsk soya sauce
3 tsk sake eller tør sherry
3 tsk vand
*
Shii-take dip:
ingredienserne blandes og blandingen smages til med ingefær og hvidløg
Svampene grilles ved medium varme med undersiden af svampen vendt opad. Behold stokken på svampen.

Den er god at holde i når svampen skal serveres.
Shii-taken er klar når der kommer vanddråber på lamellerne (ca. 5-8 min).

Fjern svampene fra grillen og dyp dem i dippen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.472 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her