Logo

Sardiner, gratinerede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

24 store sardiner i olie befris for skind og ben og lægges i et smurt gratinfad. Overhældes med en pure kogt i smør af ca. 12 tomater uden skind, tilsat salt, peber, lidt revet løg, hakket persille og ca. 1 dl kraftig kalvesky. Overstrøs med et godt lag revet parmesanost og gratineres gyldne i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.645 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her