2 pk. Seven Seas hele rå Black Tiger rejer
1 dl hvidvin
4 fed hvidløg
havsalt og friskkværnet sort peber
½ blomkål
150 g sukkerærter
1 rødløg
2 gulerødder
12 cherrytomater
½ bk. rucola
Dressing:
1 spsk akaciehonning
1 spsk sennep
1 spsk olivenolie
2 spsk æblecidereddike
Havsalt
friskkværnet sort peber
Rejerne optøs og lægges i en marinade af hvidvin, finthakket hvidløg, salt og peber i minimum en halv time, inden de stegs på en pande 2 – 3 minutter på hver side i marinaden.
Herefter pilles rejerne
Blomkål skylles og skæres ud i buketter.
Sukkerærterne skylles.
Rødløget pilles og skæres i tynde både.
Gulerødderne skrælles og skæres i tynde skiver.
Cherrytomaterne skylles og halveres, og rucolasalaten renses.
Alle ingredienserne blandes sammen, og dressingen røres godt og
hældes over.
Serveres evt. med et stykke brød.