Sprød bacon og blød
avocado er de to ingredienser, der gør denne salat både fyldig og mættende.
Arbejdstid: 10
min. Stegetid: 10 min. 2 personer. Er du
alene så halver portionen.
#
150 g bacon i skiver
1 hoved grøn salat
1 moden avocado
Dressing:
1 skalotteløg
1 tsk dijonsennep
1 spsk balsamico
2 spsk olie
salt og peber
*
STEG baconskiverne
sprøde, lad dem dryppe af på køkkenrulle, og knæk dem i mindre stykker.
SKYL salatbladene
grundigt, slyng dem fri for vand, og pluk dem i mindre stykker.
HALVER avocadoen,
fjern stenen, og skær frugtkødet i små stykker.
RØR en dressing af
finthakket skalotteløg, sennep, balsamico, olie, salt og peber.
VEND det hele
sammen, og server med brød.
TIPS: Et par halve
smilende æg passer også godt i denne salat.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin