Logo

Rimsaltet torsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g torsk
Saltlage af:
½ l vand
75 g salt
25 g sukker
1 stjerneanis
4 enebær
4 allehånde
½ tsk koriander
½ tsk hel sort peber
 
Rødbedetatar:
½ gulerod
½ porre
1 stykke selleri samme størrelse som gulerod
1 lille rå rødbede
Saft og skal af  ½ citron
1 spsk kapers
salt og peber
½ dl olivenolie
 
Japansk sennepsolie:
1 håndfuld hakket persille
½ dl olie
wasabi ca. 5 cm
salt
citronsaft
 
Torsk:
Saltlage koges op, køles af og torsken saltes i ca. 6 timer.
Torsken skæres derefter i tynde skiver.
 

Rødbedetatar:
Alt undtagen olie og citronsaft køres til granulat på foodprocessor.
Tilsæt olie og saft og lad det trække mindst 1 time.
 

Japansk sennepsolie:
Blend alt og sigt det.
Læg et par spiseskefulde af rødbedetataren i midten af tallerkenen, rundt om lægges de tynde skiver torsk.
Rundt om torsken hældes en tynd stibe af den jepanske sennepsolie.
Stilles koldt inden serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her