Logo

Rimmet torsk med gyldne valnødder, ørredrogn og saltet selleri

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rimmet torsk med gyldne valnødder, ørredrogn og saltet selleri

Sådan kan nytårstorsken også se ud.

 

200 g torsk, ryg/loin
1 spsk salt
1 tsk rørsukker
15 stk valnødder
25 g smør
1 spsk rapsolie
1 lille glas ørredrogn
1 stk knoldselleri, lille
2 spsk purløg, hakket
1 knsp citronskal fra usprøjtet citron

 

Vend torskeryg med salt og sukker, og rul den stramt i husholdningsfilm.

Læg på køl i 6 timer.

Kog valnødder i ca. 10 min. i 1 l vand.

Si vandet fra, hak nødderne, og rist dem på en stegepande i smør og rapsolie i ca. 5 min., til de er gyldne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 6.882 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her