Logo

Rilette af hornfisk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hornfisk
1 skalotteløg
½ limefrugt, saften heraf
75 g finthakkede, blandede krydderurter feks. dild, purløg, kørvel,persille, citronmelisse
1 spsk kapers

mayonnaise:
1 æggeblomme
1 tsk dijonsennep
1 tsk citronsaft
½ dl olivenolie
salt

Desuden :
Ristet landbrød, smukt skåret

Ingredienser og køkkengrej skal have stuetemperatur.
Slå æggeblommen ud i en skål, rør dijonsennep, citronsaft og lidt salt i.
Pisk olivenolie i, først meget lidt ad gangen, så resten, til der dannes mayonnaise konsistens.

Bag hornfiskefileterne ved 140 º i ca. 15 minutter, til de bliver faste. Afkøl fiskekødet, og pluk det med fingrene. Hak skalotteløget fint og bland det i. Rør lidt mayonnaise i, til konsistensen er tæt uden at være fed. Rør krydderurter, kapers og limesaft i.

Smag til med salt og peber.
Stil det hele koldt en time og server det på ristet landbrød.
Tips: Rør lidt creme fraîche i, hvis moussen skal være lidt mere "løs"

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.424 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her