Det gælder om at nyde den korte sæson for de friske, danske
asparges før det er slut.
4 personer. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 2-3 min.
#
400 g pillede rejer
8 grønne asparges
2 stilke bladselleri
100 g friske champignoner
1 lille iceberg- eller frisesalat
Dressing:
4 spsk olie
1-2 spsk citronsaft
salt og peber
Tilbehør:
brød
evt. 1 citron
*
Knæk de træede ender af de grønne asparges.
Kog aspargesene i letsaltet vand i 2-3 min.
Lad dem dryppe af i en sigte, og skær dem i mindre stykker.
Rens bladselleristilkene, og snit dem fint.
Rens champignonerne, og skær dem i skiver.
Skyl og slyng salaten, og pluk eller riv den i strimler.
Anret salaten i et halvdybt fad.
Bland rejerne med asparges, bladselleri og champignoner, og
anret på salaten.
Pisk dressingen sammen, og hæld den over salaten.
Server med brød og evt. citron både til at dryppe med.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin