Logo

Rejemousse på sukkerrør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hakkede rejer
½ tsk salt
1 knsp peber
2 spsk olie
8 sukkerrørsstykker a 10 cm
1 udkernet rød chili i skiver
2 ½ dl sursød sauce
1 dl korianderblade

Stød rejerne med salt, sukker og peber.
Bland olien i og form rejepastaen omkring sukkerrørene, så den sidder helt fast.
Grill ved medium varme over trækul til rejemoussen bliver sprød og gylden.
Server chili, sursød sauce og korianderblade til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.363 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her