400 g pastadej
saften fra en citron
1 tsk citronskal, fintrevet
1 bundt persille
½ dl olivenolie
75 g skalotteløg
Raviolifyld:
300 g champignon
1 bundt persille
2 fed hvidløg
½ dl Noilly Prat
75 g grana
75 g skalotteløg
2 spsk rygeost eller kvark 40%
salt, peber
Hak skalotteløg og hvidløg. Sautér i olien.
Snit svampene og kom dem ved. Sautér til panden er næsten tør.
Kom Noilly Prat ved og lad det koge næsten væk.
Hæld blandingen over i en skål.
Rør rygeost/kvark i og kom reven ost i og smag til med salt og peber.
Hak persille fint og rør det i.
Rul en portion neutral pastadej gennem pastamaskinen til plader.
Skær pladerne i rektangulære stykker.
Kom det kolde fyld på midten.
Smør kanten med sammenpisket ganske lidt æg og luk raviolien med fingrene.
Kog 4-5 minutter som anvist ved Grunddej til pasta.
Hak skalotteløgene fint og sautér dem klare i olivenolie.
Citronsaft- og skal, hakket persille, olivenolie og lidt af kogevandet piskes sammen til en sauce.
Smør en smule olivenolie på tallerkenerne inden raviolierne fordeles ovenpå. Kom saucen omkring.