4 eller 8 røget Stenbidderfileter, afhængig af størrelse
blandede grønne salater med gode farver
100 g stenbidderrogn
½ l. magert surmælksprodukt (fromage blanc eller syrnet fløde)
50 g kapers
1 stort Belle Boskop æble
1 stængel blegselleri
1 lille bdt dild
1 tomat
ristet brød eller flûtes
Salaterne skylles og befries for grove stængler.
Tomaten skylles og befries for kærner, tomatkødet strimles.
Æble og blegselleristængel skylles, befries for tråde, skræl og
kærnehus, skæres i fine tern og kommes i det magre surmælksprodukt.
Kapers og finthakket dild tilsættes, og der tilsmages med salt og peber.
Salaterne plukkes i mindre stykker og arrangeres på portions- tallerkener, stenbidderfileterne lægges på salaterne.
Rognen formes som æg med en spiseske og lægges ved, sammen med urtecreme, dekorer til sidst med frisk dild og tomatstrimler.
Server med brødet.