4-6 personer
# Ingredienser
100 g letrøget laks (ureelle stykker er gode nok)
200 g renset stenbiderrogn
50 g ørred- eller lakserogn
1 finthakket rødløg
2 dl cremefraiche 38%
Citronsaft
Salt, peber
Spansk kørvel
Tilbehør:
Ristede brødcroutoner
Blandet grøn salat, feldsalat, babyspinat, rucula, og fintsnittet fennikel, der er stænket med aceto balsamico og god olivenolie
* Tilberedning
Mos laksen med en gaffel.
Vend den i cremefraiche sammen med rødløg, citronsaft, salt, peber og lidt hakket, spansk kørvel.
Vend forsigtigt stenbideræggene i laksemoussen og fyld den i små portionscocotter.
Sæt dem tildækket med film i køleskabet et par timer.
Dæk overfladen med lakserogn inden servering og pynt med et par kørvelblade.
Anbring cocotterne midt på en tallerken omgivet af salat.
Server nyristede brødcroutoner til.
Server bobler til den letrøgede fiskemousse, men det skal være en med lidt fylde og blødhed for at hamle op med den røgede smag.