Logo

Røget laks med lækkert fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store tynde skiver røget laks
100 g røgede lakserester
1 ½ dl piskefløde
50 g frisk ost
1 spsk hakket dild
2 spsk hakket purløg

Pynt:
Salatblade
1-2 citroner
dildkviste

Blend lakserester, fløde, ost og krydderurter til en ensartet masse. Stil det koldt, til massen stivner – ca. ½ time.

Læg lakseskiver ne i forlængelse af hinanden på et stykke husholdningsfilm. Fordel fyldet på skiver ne og rul sammen ved hjælp af husholdningsfilmen. Luk til i enderne og læg rullen på køl indtil servering.

Skær lakserullen i ca. 2 cm tykke og skrå skiver . Server dem portions-anrettet på salatblade med citron og dildkviste. Byd godt hvedebrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her