Logo

Røget laks med fettucine og rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 personer

200 g grøn fettucine
150 g røget laks i strimler
1-2 æg
2 fed presset hvidløg
½ dl piskefløde
1 bdt rucola
1 dl ærter
½ ps revet ost, gerne emmenthaler
salt og peber

Rør fløden, osten og ægget sammen med presset hvidløg, salt og masser af friskkværnet peber. Rens rucolaen og skær den nedeste del af stilkene væk. Hak den groft. Pastaen koges efter anvisningen på pakken.Hæld vandet fra og kom pastaen tilbage i gryden. Sæt den over lavt blus og vend ostemassen i. Rør forsigtigt, indtil osten er smeltet og ægget har samlet sig. Vend laksestrimler, rucola og optøede ærter i retten. Serveres meget varm, gerne med ekstra revet parmesan.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.018 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her