Logo

Røget laks med fennikelsalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stor fennikel
1 ½ spsk jomfruolivenolie
salt
10 let knuste fennikelfrø
1 spsk citronsaft
4 meget flotte skiver røget laks

Rens fenniklen og halver den. Snit den i papirtynde skiver på langs. Læg den snittede fennikel i en skål og vend den med olivenolie, salt, citronsaft og fennikelfrø. Lad salaten trække 10 minutter, smag den til og anret salaten portionsvis sammen med røget laks.
Pynt med fennikeltop eller andre friske krydderurter.

Variation:
salaten kan tilsættes ½ spsk små, saltede kapers eller fintsnittet soltørret tomat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.327 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her