Logo

Påskeæg-på-æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk fedtfattig kvark eller cremefraiche
2 hårdkogte æg
1 lille æble skrællet og skåret i tern
1 tsk sød chili sauce
Salt og peber
Røget laks i tynde skiver
Lakserogn

De hårdkogte æg skæres i tern og blandes i cremefraichen, det findelte æble tilsættes.

Der smages til med chili sauce, salt og peber.

Et lille skive franskbrød ristes, lakseskiver lægges på, ovenpå lægges ægge-æble- salaten.

En teskefuld lakserogn placeres på toppen.

Der pyntes med lidt grønt, fx. brøndkarse.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.174 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her