2 avocadoer
5 dl salsa
køkkensalt og peber
1 stk radicchiosalat
500 g kogt kylling
200 g tortilla chips
300 g sorte bønner
4 forårsløg
1 stk grøn peberfrugt
250 g mozzarella 30+
A. Skræl avocadoerne og skær dem i grove stykker.
Kom stykkerne i en skål og tilsæt ca. ¼ af salsaen (salsa kan enten købes eller laves fra bunden) og mos det til en klumpet mos.
Smag denne guacamole til med salt og peber.
B. Klargør resten af ingredienserne: Riv salaten i mundrette stykker.
Skær det kogte kyllingekød i små stykker.
Knus chipsene til grove krummer.
Dræn bønnerne og hak forårsløg og peberfrugt.
C. Find en stor glasskål til salaten og anret ingredienserne lagvis i denne rækkefølge: Halvdelen af salaten, halvdelen af kyllingekødet, halvdelen af chipsene, halvdelen af bønnerne, halvdelen af forårsløgene, halvdelen af peberfrugten og halvdelen af osten. Fordel herover halvdelen af guacamolen og halvdelen af det resterende salsa.
D. Gentag nu lagfordelingen som ovenfor med resten af ingredienserne ovenpå de første lag.
Allerøverst kan evt. pyntes med mere salsa.
Resultatet er en flot, farverig og velsmagende salat!