Logo

Muslinger i hvidløgssmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver franskbrød el. toastbrød
2 dåser muslinger
125 g hvidløgssmør
2 tomater
karse
4 skiver citron
evt. mayonnaise
 
Muslingerne hældes til afdrypning.
Brødet ristes på begge sider på en brødrister eller i ovn.
De afdryppede muslinger hældes i et ovnfast fad sammen med
hvidløgssmørret.
Fadet stilles i en forvarmet ovn på 200ºC, til smørret er smeltet og
muslingerne gennemvarmet.
Muslingerne samt hvidløgssmør fordeles på de ristede brødskiver.
Der pyntes med tomatbåde og karse.
En skive citron skæres til "en rytter" og lægges på.
Brødene serveres varme evt. med mayonnaise til.
 
Tips: Muslinger med hvidløgssmørret kan evt. hældes i en foliebakke og
stilles på en brødrister og varmes igennem til smørret er smeltet og
muslingerne gennemvarmet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her