Logo

Melon á la Royal

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 Melon halveres. Melonkødet fjernes forsigtigt og i melonskallen lægges et salatblad for at tage fugtigheden. Fyldes med rejesalat og pyntes med tomatstykker, blå vindruer, asparges og rejer.
Sæt et par store norske rejer med skal på kanten med tandstikkere.

Rejesalat:
Rå champignons i fine skiver, afdryppede og tørre asparges og rejer blandes i mayonnaise. Tilsæt evt. lidt tør dild og hakket piment, bland lidt flødeskum i.
Melonkødet kan serveres á parte i en skål med rejer henover.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.978 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her