4 pers.
200 g champignoner
1 spsk løg
2 tsk frisk timian
2 fed hvidløg
20 g brun farin
2 dl marsala vin
4 spsk mascarpone
2 spsk citronsaft
1 tsk havsalt
1 tsk peber
4 plader butterdej
Pynt: 2 spsk frisk purløg
Vask svampene hurtigt eller børst dem rene med en bagepensel.
Snit løg, timian og hvidløg fint.
Svits dem 4-5 minutter på en pande ved svag varme, tilsæt svampene og steg videre i 5 minutter.
Brun farin og marsala tilsættes, og det koges ned til saften klistrer til svampene.
Køl massen af og vend den sammen med mascarpone, citronsaft samt salt og peber.
Udstik runde butterdejsplader (brug et glas eller en kop), ca. 4 til hver person.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 180°C i ca. 10-12 minutter eller til de er hævet til dobbelt størrelse og er gyldenbrune.
Stilles til afkøling.
Lav huller i toppen af pladerne med en finger eller skær med en lille kniv, fyld 1 skefuld svampecreme i hver.
Pynt med finsnittet purløg.