20 stk jomfruhummerhaler
4 stk hele jomfruhummer
Marinade af:
1 spsk soja
4 spsk god oliven olie
2 tsk karry
1 fed hvidløg
chili efter behag
salt og peber
salat
Start med at lave marinaden.
Pil skallerne af jomfruhummerhalerne og fjern tarmen.
(Tips: Klip ned langs ryggen og buk skallen af).
Vend halerne i marinaden og lad dem trække i ca. 30 min.
Anret halerne i små bageforme med 5 stk i hver og bag dem ved 190ºC i ca. 8 min. (Kan også anrettes i små portioner på en bageplade med bagepapir).
Bag de hele jomfruhummer sammen med halerne.
Karry glace:
Hæld resten af marinaden op i en gryde og tilsæt lidt vand.
Lad marinaden koge til den får en sirupsagtig konsistens.
Lav en bund af forskellige slags salattyper (evt. rucola, rød eller grøn krølsalat) og anret hummerhalerne ovenpå.