Logo

Marineret jomfruhummer med karry glace og sprød salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

20 stk jomfruhummerhaler
4 stk hele jomfruhummer
Marinade af:
1 spsk soja
4 spsk god oliven olie
2 tsk karry
1 fed hvidløg
chili efter behag
salt og peber
salat

Start med at lave marinaden.
Pil skallerne af jomfruhummerhalerne og fjern tarmen.
(Tips: Klip ned langs ryggen og buk skallen af).
Vend halerne i marinaden og lad dem trække i ca. 30 min.
Anret halerne i små bageforme med 5 stk i hver og bag dem ved 190ºC i ca. 8 min. (Kan også anrettes i små portioner på en bageplade med bagepapir).
Bag de hele jomfruhummer sammen med halerne.

Karry glace:
Hæld resten af marinaden op i en gryde og tilsæt lidt vand.
Lad marinaden koge til den får en sirupsagtig konsistens.
Lav en bund af forskellige slags salattyper (evt. rucola, rød eller grøn krølsalat) og anret hummerhalerne ovenpå.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.923 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her