4 lammefileter - banket flade med kødhammer
4-6 blommer, i små stykker
10-12 stilke bredbladet persille, finthakket
4 tsk olivenolie
2 spsk olivenolie, til stegning
Mynteolie:
½ dl olivenolie
1 lille håndfuld frisk mynte
½ fed hvidløg
2 tsk sukker
salt
peber
Bland de hakkede blommer med bredbladet persille, olie, salt og peber. Fordel blomme-blandingen på lammefileterne - rul dem som roulader og bind dem med snor. Drys med salt og peber og brun rouladerne ved høj varme i ca. 5 min. Steg videre ved svag varme i ca. 10 min. Lad rouladerne hvile tildækket i ca. 5 min. Fjern snorene og skær rouladerne igennem på skrå.
Servér med mynteolie - blend olie, mynte og hvidløg sammen og smag til med sukker, salt og peber. Mynteolien kan laves i god tid før og stilles i køleskab, hvor den kan holde sig op til en uge.