12 skiver hvidt toastbrød
ca. 170 g rejer
1 lille rødløg, hakket
2 spsk finthakket dild (evt tørret)
ca. 3 dl cremefraiche 18% (skal drænes)
ca. 3 dl yoghurt naturel (skal drænes)
(cremefraiche og yoghurt kan erstattes af: 1,5 dl mayonnaise og 1 dl cremefraiche 8%)
1 spsk revet peberrod
1 tsk citronsaft
salt og peber
8 skiver røget laks
Pynt: salat, tomat, citron, rødløg, dildkviste og rejer.
Lad rejerne dryppe GODT af, hvorefter de hakkes groft.
Rødløg, dild, peberrod og citronsaft blandes med cremefraiche og yoghurt og smages til med salt og peber.
Vend rejerne i blandingen.
Skær runde cirkler ud af toastbrødet.
Til hvert tårn bruges 3 cirkler med rejerblanding imellem, smør også lidt rejeblanding uden på cirklerne.
Cirklerne beklædes med laksestykker.
Til sidst pyntes med salat, løgskiver, rejer, dildkviste, tomat og citronbåde.