De lækre, fyldte
brød er også perfekte til en superlækker madpakke. Vælg mellem laks tun, skinke
og roastbeef.
2-4 personer. Arbejdstid:
15 min.
#
4 skiver fersk røget
laks
2 fladbrød eller
tortilla-wraps
6 spsk græsk yoghurt
naturel
2 tsk sød sennep
salt og peber
4 blade icebergsalat
⅓ agurk eller 1
skoleagurk
*
Ror yoghurt med
sennep, og krydr med salt og peber.
Smør blandingen i et
jævnt lag på de 2 fladbrød.
Læg salatblade og
skiver af røget laks på brødene.
Skær agurken i tynde
skiver med en skrællekniv, og læg dem i et jævnt lag på lakseskiverne.
Rul brødene stramt
sammen, og pak dem enkeltvist ind i smørrebrødspapir.
Skær hver rulle i 2
stykker.
TIPS: Du kan
erstatte røget laks med tunfisk, skinke eller roastbeef.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin