6 tykke skiver røget laks ca 250 g
100 g røget laks i små stykker
75 g flødeost
1 hårdkogt æg
2 spsk purløg
1 dl cremefraiche 38 %
lidt salt og peber
Flødeost, æg, purløg og cremefraiche blendes.
Laksen i små stykker vendes i og der smages til med salt og peber.
På et stykke vitawrap lægges de 6 laksestykker taglagt.
Fyldet lægges på midten af laksen og ved hjælp af vitawrapen laves en
roulade.
Rouladen lægges i fyseren til den skal anvendes - men husk laks har
begrænset frysefriskhed.
Tages ud af fryseren ca. en halv time og skæres i skiver på 2 cm.
Kan evt opbevares i køleskab indtil anvendelse.
Ved anretning - potionsanrettet- lægges lakseskiverne på strimlet salat,
cherrytomater i både og serveres med et stykke lyst brød evt.
hjertebrød.
Tips: Norsk laks er godt til denne forret.