Trækul: Indirekte
Gas: Indirekte/middel varme
Forberedelse: 20 minutter. Stegetid: 30 minutter
1 stykke syltet ingefær i sukkerlage
5 spsk flydende honning
2 spsk tør sherry
1 citron, revet skal og saft
salt og friskkværnet sort peber
12 store kyllingevinger med afklippede vingespidser
olie til pensling
A. Skær ingefæren i fine strimler og læg dem i en lille skål.
Tilsæt 1 spsk af lagen fra glasset.
B. Tilsæt honning, sherry, citronskal og -saft og rør blandingen godt sammen. Hæld den i en lille gryde, bring blandingen i kog og lad den koge i 3-4 min., til den er kogt ind til det halve.
Sæt blandingen til afkøling.
C. Sæt kyllingevingerne på to parallelle metalspid som trinnene på en stige eller brug dobbeltspid (så er de nemmere at vende under stegningen).
D. Pensl kyllingevingerne på alle sider med lidt olie og læg dem midt på stegeristen.
Grill dem indirekte over middel varme i 20 min., og vend dem en gang under stegningen.
Pensl med honningblandingen og lad dem grille yderligere 10 min., hvor de vendes en gang og pensles på den anden side også. Server dem varme.