"Riesengarnele im Speckmantel"
En typisk forret fra den nordtyske vestkyst, og bliver den serveret på Andresens Gasthof i Bargum kan man være sikker på at kvaliteten er høj, at den kridhvide dug er stivet og at støvsugeren har været et par gange rundt inden man kommer.
Rejer, scampi, gambas, garnele, tigerrejer - kært barn har mange navne. Men altså: de største rejer man kan skaffe, og gerne friske. Fire, måske fem stykker pr. person, alt efter størrelse.
16-20 rejer
16-20 skiver bacon
1 dl god balsamico
Rejerne omvikles med bacop og sættes på køl for at baconen skal "sætte" sig på rejerne. De skal stå nogle timer. Balsamicoen indkoges til ca. 2 cl, der skal bruges til "saucen". Ved indkogningen bliver balsamicoen klistret og sød.
Rejerne steges på tør pande ca. 1 ½ minut på hver side. De skal have mindre end man tror. De anrettes straks i små varme dybe tallerkener og dryppes med den indkogte balsamico. Server brød til.